fbpx
tutto bello logo

ONBEPERKT À LA CARTE GENIETEN

Een nieuwe culinaire ervaring met onbeperkt à la carte dineren bij Tutto Bello!

Wat is een all you can eat restaurant?

Een all you can eat restaurant is een eetgelegenheid waar je tegen een vaste prijs onbeperkt kunt eten. Het concept draait om vrijheid en keuzemogelijkheden, waarbij je de kans krijgt om zoveel gerechten te proeven als je wil binnen een bepaalde tijdsduur. Tutto Bello! is geen traditioneel all you can eat restaurantt. We bieden een bijzondere culinaire ervaring met ons unieke onbeperkt à la carte concept.

Onbeperkt à la carte dineren

Bij Tutto Bello! introduceren we het unieke concept van onbeperkt à la carte dineren. In plaats van een buffet of vaste gerechten, heb je de vrijheid om te kiezen uit een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten met een knipoog naar Italië. Onze sfeervolle en stijlvolle omgeving biedt de perfecte ambiance om samen met je partner, vrienden of familie te genieten van een avondvullende culinaire ervaring.

Hoe werkt dineren bij Tutto Bello!?

Voor slechts 37,50 euro per persoon (exclusief drankjes) kun je de hele avond lang onbeperkt genieten van onze smaakvolle gerechten. Bij aankomst plaats je je eerste bestelling en zodra je klaar bent voor de volgende gang, nemen onze attente medewerkers graag je nieuwe bestelling op. Op deze manier kun je blijven tafelen en genieten van heerlijke gerechten totdat je zegt BELLO!

Ook aan de kinderen is gedacht

Bij Tutto Bello! willen we dat iedereen kan genieten, dus hebben we ook aan de kinderen gedacht. Kinderen tot en met 3 jaar kunnen gratis eten, en voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar rekenen wij slechts 2,- euro per levensjaar. We hebben zelfs een speciale kinderruimte met leuke activiteiten zoals een PlayStation, een grote avontuurlijke ballenbak voor de kleintjes en zelfs een TikTok-wall, zodat ook zij zich optimaal kunnen vermaken.

Ervaar Italië bij Tutto Bello!

We nodigen je graag uit bij Tutto Bello!. Geniet van de vrijheid om onbeperkt à la carte te dineren, waarbij je zelf bepaalt wat je wilt eten en in welke volgorde. Of je nu een romantisch diner voor twee hebt, een gezellige avond met vrienden plant of een avond met familie, Tutto Bello! verwelkomt je graag om te genieten van heerlijk eten, een sfeervolle ambiance en uitstekende service.

Je kunt bij Tutto Bello! avondvullend dineren. Dat houdt in dat je vanaf 17:00 uur tot ± 23.00 uur onbeperkt kunt tafelen.

Op onze kaart komen heel veel gerechtjes met een knipoog naar Italië te staan. Je kunt per keer één gerechtje en een bijgerecht per persoon per ronde bestellen.

Tutto Bello! gaat werken volgens het succesvolle concept van het prachtige restaurant Cucina Basta! in Leende. Zowel de gerechten als de kwaliteitsnormen zullen gelijk zijn aan die van Cucina Basta! Een mooie samenwerking die garant staat voor top kwaliteit, verse ingrediënten en een unieke sfeer met een Italiaanse twist.

Neem gerust een kijkje op de website van Cucina Basta!

Dit kan het beste via onze website (online reserveren) indien dit niet lukt kun je ons ook telefonisch bereiken op 0162 229390.

maandag – gesloten
dinsdag – gesloten
woensdag – 17.00 tot 23.00
donderdag – 17.00 tot 23.00
vrijdag – 17.00 tot 23.00
zaterdag – 17.00 tot 23.00
zondag – 16.00 tot 22.00

De keuken sluit om 22.00 uur. Nagerechten kun je bestellen tot 22.30 uur.
Let op: op zondag sluiten wij een uurtje eerder, maar zijn wij ook een uurtje eerder geopend.

Je kunt bij Tutto Bello! avondvullend dineren. Dat houdt in dat je vanaf 17:00 uur tot ± 23.00 uur onbeperkt kunt tafelen.

Op onze kaart komen heel veel gerechtjes met een knipoog naar Italië te staan. Je kunt per keer één gerechtje en een bijgerecht per persoon per ronde bestellen.

Bij Tutto Bello! kun je zeker met een grotere groep komen eten. Groepen tot en met 16 personen kunnen vanaf oktober online bij ons reserveren. Mocht je met meer personen willen komen genieten neem dan even contact met ons op.

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.