fbpx
B

Vragen & antwoorden

Heb je een vraag aan Tutto Bello!?

Hieronder beantwoorden wij de meest gestelde vragen voor ons restaurant Tutto Bello! onbeperkt à la carte genieten voor 39,50 p.p.

Over restaurant Tutto Bello!

Op 3 februari 2023 heeft Tutto Bello! de deuren geopend.

Tutto Bello! gaat werken volgens het succesvolle concept van het prachtige restaurant Cucina Basta! in Leende. Zowel de gerechten als de kwaliteitsnormen zullen gelijk zijn aan die van Cucina Basta! Een mooie samenwerking die garant staat voor top kwaliteit, verse ingrediënten en een unieke sfeer met een Italiaanse twist.

Neem gerust een kijkje op de website van Cucina Basta!

Je bent binnenkort van harte welkom om online te reserveren voor een avond onbeperkt tafelen bij Tutto Bello!

maandag – gesloten
dinsdag – gesloten
woensdag – 17.00 tot 23.00
donderdag – 17.00 tot 23.00
vrijdag – 17.00 tot 23.00
zaterdag – 17.00 tot 23.00
zondag – 16.00 tot 22.00

De keuken sluit om 22.00 uur. Nagerechten kun je bestellen tot 22.30 uur.
Let op: op zondag sluiten wij een uurtje eerder, maar zijn wij ook een uurtje eerder geopend.

Tutto Bello! werkt actief aan een programma tegen wereldwijde voedselverspilling. Onze portionering hebben wij hier dan ook op afgestemd zodat jij gedurende de avond van voldoende gerechtjes kunt genieten.

Uiteraard komt dit ten goede van de kwaliteit en prijs welke je bij Tutto Bello! betaalt voor het eten en drinken.

Daarom vragen wij jou dan ook om samen met ons hier aandacht voor te hebben en de (bij)gerechten of het brood welke je besteld ook geheel op. te eten, hierna kun je een volgend (bij)gerecht of Basta! brood bestellen.

Bij Tutto Bello! maak je zelf keuze uit onze menukaart, bestaande uit vlees, vis en vegetarische gerechtjes.
Onze bereidingswijze is niet Halal.

Eten bij Tutto Bello!

Je kunt bij Tutto Bello! avondvullend dineren. Dat houdt in dat je vanaf 17:00 uur tot ± 23.00 uur onbeperkt kunt tafelen.

Op onze kaart komen heel veel gerechtjes met een knipoog naar Italië te staan. Je kunt per keer één gerechtje en een bijgerecht per persoon per ronde bestellen.

Tutto Bello onbeperkt a la carte

Maandag t/m zondag€39,50
Feestdagen€44,50
1e & 2e paasdag€49,50
Kerstavond, 1e & 2e kerstdag€49,50

Prijswijzigingen voorbehouden vanwege de prijsschommelingen in de huidige markt.

Je kunt 1 gerecht per ronde per persoon bestellen én 1 extra bijgerecht (een salade, pasta, risotto of frietjes).

Het is zeker mogelijk om met een allergie bij ons te eten, ons keukenteam doet zijn uiterste best om rekening te houden met je allergie. Wij kunnen echter niet uitsluiten dat een gerechtje sporen kan bevatten van een stof waarvoor je allergisch bent.Scan onze QR code op de menukaart om per gerechte te kunnen zien welke allergenen je hierin tegenkomt. Mocht je persoonlijk advies willen ontvangen of heb je specifieke wensen vraag dan aan een van onze medewerkers voor meer informatie. zodat wij je specifieke wensen kunnen bespreken.

Wij zullen dit dan met ons keukenteam gaan communiceren, zodat jij een super smaakvolle avond onbeperkt kunt genieten.

Vermeld altijd je allergie bij de reservering onder opmerkingen!

Het is zeker mogelijk om tijdens je zwangerschap bij ons te eten. Geef dit even aan ons door en wij geven jou advies wat je wel kunt kiezen van de menukaart. Onze medewerkers in de keuken doen hun uiterste best om rekening te houden met jouw zwangerschap.

Kinderen

Kinderen zijn uiteraard zeer welkom bij Tutto Bello. Voor kinderen hanteren wij de volgende prijzen:

 • 0 t/m 3 jaar: Gratis
 • vanaf 4 jaar 2,- per levensjaar t/m 11 jaar
 • vanaf 12 jaar betaal je dus de normale prijs.

Nee, er is geen aparte kinderkaart, maar op de menukaart van Tutto Bello! komen genoeg gerechtjes te staan welke uitermate geschikt zijn voor kinderen!

Groepen

Bij Tutto Bello! kun je zeker met een grotere groep komen eten. Groepen tot en met 16 personen kunnen vanaf oktober online bij ons reserveren. Mocht je met meer personen willen komen genieten neem dan even contact met ons op.

Reserveringen van groepen groter dan 8 personen kunnen vanwege praktische redenen over meerdere tafels verdeeld worden, uiteraard wel gezellig bij elkaar in de buurt.

Onze drankprijzen worden enorm scherp geprijsd! Daarom is een drankarrangement dan ook helemaal niet meer nodig, en zodoende heeft Tutto Bello! geen drankarrangement prijzen. 

Betalen

Wij geven de voorkeur aan pinbetalingen. Als het echt niet anders kan kun je uiteraard ook contant betalen.

Ja, al onze pinautomaten zijn geschikt voor contactloos betalen.

Je kunt de rekening laten delen door gelijke delen. zodat iedereen een gelijk deel van de openstaande rekening kan betalen. 

Werken bij Tutto Bello!

In december gaan wij van start en wij vinden het super als jij ons team wil komen versterken.

Check onze website voor de actuele vacatures.

 • Wij betalen goed. Ben jij bijvoorbeeld 17 jaar? Dan betalen wij jou als 18-jarige. Afhankelijk van je functie en prestatie kun je nog diverse stappen maken zodat jij je salaris kunt upgraden!
 • Bovenop je salaris ontvang je nog 8% vakantiegeld. Daarnaast heb je recht op vakantiedagen. We betalen dit vakantiegeld iedere maand aan je uit. Een lekker extraatje dus!
 • Iedere twee maanden verdelen we een dikke fooienpot!
 • Werken bij Tutto Bello betekent ook dat we veel gezellige dingen samendoen, want daar waar hard gewerkt wordt moet ook tijd zijn voor ontspanning.
 • Ook werken we volgens het Fairkitchen-principe, wat betekent dat we een gezonde keukencultuur creëren met voldoende rust voor onze koks.
 • Bij de Basta! Online Academy heb jij keuze uit veel online trainingen en cursussen die je van ons gratis mag volgen.
 • We organiseren regelmatig te gekke feestjes en verzinnen andere extra’s.
 • Veel van onze administratie is online via een app geautomatiseerd, denk bijvoorbeeld aan je urenplanning en verwerking! Altijd transparant en inzichtelijk, geen gedoe. Wel zo lekker als je met een groot en gezellig team werkt!
 • Op werkdagen ontvang je een gratis maaltijd zodat je niet zelf thuis hoeft te koken! Na sluitingstijd drinken we natuurlijk een gezellig drankje met elkaar om de dag goed af te sluiten.
 • Zelf genieten in ons restaurant met vrienden of familie? Dan ontvang je 10% familiekorting.
 • Draag jij vrienden of bekenden aan om bij ons te komen werken? Dan ontvang jij een dikke bonus!
 • Kom je van ver? Vraag dan naar onze reiskostenvergoeding
 • Iedere kerst krijg jij een cadeautje onder de Basta! boom!
 • Werk jij fulltime? Dan is een 4-daagse werkweek bespreekbaar.
 • Hier vertellen we je meer.

Op deze pagina vind je alle vacatures op een rijtje.

Wij werken volgens het Fairkitchen-principe voor onze keukenbrigade, wat betekent dat wij veel aandacht hebben voor een gezonde keukencultuur.

Op deze website vind je hierover meer informatie.

Algemeen

We zetten de jarigen graag in het zonnetje met een ballon en een vuurwerkje bij het dessert. Maak het bij de reservering even bekend te maken zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.