fbpx
tutto bello logo

ONBEPERKT À LA CARTE GENIETEN

Onbeperkt Eten bij Tutto Bello! – ’s Gravenmoer

Ontdek een knipoog naar de Italiaanse keuken samen met de vrijheid van onbeperkt eten bij Tutto Bello! in ’s Gravenmoer! Hier geven we een geheel nieuwe draai aan een ‘all you can eat’ concept. Bij Tutto Bello! zit je niet vast aan een buffet of vaste kaart, maar krijg je de kans om je zelf te kiezen welke gerechtjes je wil proeven. Als je houdt van genieten zonder grenzen en van Italië, dan is Tutto Bello! absoluut de plek voor jou.

Onbeperkt eten en toch à la carte

Bij Tutto Bello! kiezen we niet voor het traditionele all you can eat: we bieden je een uniek concept van onbeperkt eten, maar dan à la carte. Voor slechts € 37,50 per persoon (exclusief drankjes) kun je de hele avond lang onbeperkt eten van onze smaakvolle gerechten. Je hebt de volledige vrijheid om je eigen menu samen te stellen, van de voorgerechten tot de desserts, zonder enige beperking. Geniet eindeloos en blijf tafelen tot je zegt: BELLO!

Onbeperkt eten van de Italiaanse keuken

Onze keuken serveert een verscheidenheid aan gerechtjes met een knipoog naar Italië. Of je nu zin hebt in een knapperige pizza, smaakvolle pasta of onbeperkt tiramisu – bij ons vind je het állemaal.

Onbeperkt eten, ook voor de kids

Bij Tutto Bello! is het héle gezin belangrijk. Kinderen tot en met 3 jaar mogen gratis onbeperkt eten, en voor kinderen van 4 tot en met 11 jaar rekenen wij slechts € 1,50 per levensjaar. Bovendien hebben we een speciale kinderruimte. Dat is zorgeloos onbeperkt eten terwijl de kleintjes zich vermaken.

Reserveer vandaag nog voor een avondje onbeperkt eten bij Tutto Bello!

Ben je er klaar voor een avondje onbeperkt eten, maar dan à la cart? Reserveer vandaag nog online of bel ons en verzeker jezelf van een plekje

Bij Tutto Bello! kun je voor slechts 37,50 p.p. een hele avond genieten van onze heerlijke gerechten met een knipoog naar Italië (excl. drankjes).

Prijswijzigingen voorbehouden vanwege de prijsschommelingen in de huidige markt.

Ook als je met een groep wilt komen eten ben je van harte welkom bij Tutto Bello!. Groepen tot en met 16 personen kunnen online reserveren. Mocht je met meer personen willen komen genieten neem dan even contact met ons op via de mail info@tuttobello.nl.

Ja, wij verkopen ook cadeaubonnen in een leuke geschenkverpakking.
De cadeaubonnen zijn te verkrijgen vanaf €25.00
Je kunt deze cadeaubon bij ons komen ophalen tijdens onze openingstijden.

Je kunt bij Tutto Bello! avondvullend dineren. Dat houdt in dat je vanaf 17:00 uur tot ± 23.00 uur onbeperkt kunt tafelen.

Op onze kaart komen heel veel gerechtjes met een knipoog naar Italië te staan. Je kunt per keer één gerechtje en een bijgerecht per persoon per ronde bestellen.

Bij Tutto Bello! kun je zeker met een grotere groep komen eten. Groepen tot en met 16 personen kunnen vanaf oktober online bij ons reserveren. Mocht je met meer personen willen komen genieten neem dan even contact met ons op.

Wij maken gebruik van cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website. Meer informatie vind je in onze cookiebeleid.